Kedves látogatóm!

Üdvözöllek a takarékossági tippek oldalán!

Remélem, találsz néhány jó ötletet, amivel csökkentheted a költségeidet, és amivel kímélni tudod szegény agyongyötört környezetünket!


Először tisztázzuk, hogy szerintem mit jelent takarékosnak lenni?
A takarékosság nem egyenlő a mostanában gyakran hallott megszorítással!

Sokkal inkább jelenti azt, hogy a meglévő forrásainkat nem pazaroljuk feleslegesen, hanem lehetőleg annyit használunk belőlük, amennyire tényleg szükségünk van, és ott ahol tényleg szükséges. Így ugyanolyan életszínvonalon élhetünk, mint eddig, csak egy kicsit okosabban :)

Az így megtakarított pénzből, energiából, élelemből... pedig újabb forrásokat nyerünk!

Egyszerű példa erre, hogy például nem használunk 100 w-os izzót ott, ahol elég a 60-as is; sőt inkább energiatakarékos égőket használunk, amelyek kb. 80 % -os energia és költség megtakarítást jelentenek a hagyományoshoz képest.

Ezzel gondolom, nem mondtam újat, de meglepődnél, hogy hány lakásban égnek még most is azok a 100-as égők!

* * *

Az a célom, hogy összegyűjtsek minél több kézenfekvő, és kevésbé kézenfekvő spórolási tippet. És ha csak egyet-kettőt használsz fel belőle, ami segít Neked többet kihozni abból, amid van, akkor már megérte idejönnöd!

Az is lehet, hogy közben saját ötleteid is támadnak, és a végén még élvezni is fogod, hogy milyen kreatív háztartásod van! :)


Gyere vissza gyakran, és meríts az ötlettárból, amikor csak kell!
Ígérem, az ötletekkel nem fogok spórolni!

Igyekszem megoldani, az olvasóknak is megoszthassák egymással, a saját bevált takarékossági tippjeiket, a nagymama titkos trükkjeit... :)

És velem is... Hiszen nekem is van még mit tanulnom!


Apropó, Neked ég még valahol 100-as égőd? :)

Üdvözlettel,

Csányi Gábor0 megjegyzés:

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP